Wie ik ben

Even voorstellen: Ik ben Jacqueline Beek

In 2009 ben ik begonnen met het in opdracht beschilderen van houten opbergbankjes. Meestal in de stijl van het geboortekaartje. Na vele enthousiaste reacties heb ik de producten uitgebreid met houten speelgoed. Wel van goede kwaliteit, voor jarenlang speelplezier.

De beschildering maakt van ieder stuk speelgoed en van ieder stoeltje, bankje of krukje een uniek en persoonlijk kado. Nèt even anders als anders, een blijvende herinnering aan een geboorte of verjaardag.

Heb je iets in gedachten, maar zit het niet in mijn assortiment? Informeer naar de mogelijkheden, dan komen we samen tot een oplossing.

Comments are closed.

×

Vanwege grote drukte bestellen wij tijdelijk op aanvraag

Iets bestellen? Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@uniekkidskado.nl

× Bestellen? Klik hier