Voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Artikelen worden uit voorraad geleverd. Indien niet voorradig wordt een mail met de levertijd gestuurd. De levertijd van artikelen die naar wens worden beschilderd, wordt besproken bij het doorgeven van de bestelling.

1.2 Alle bestellingen zijn exclusief verzendkosten.

2. Verzending
2.1

Binnen Nederland 0-10 kg, max. formaat 100 x 50 x 50cm: €9,00
Binnen Nederland tot 20 kg, max. formaat 100 x 50 x 50cm: €15,50

Ophalen is ook mogelijk, na telefonische afspraak. Prijzen zijn inclusief verpakkingsmateriaal.

2.2 Leveringen buiten Nederland op aanvraag.
2.3 Accepteer nooit beschadigde pakketten. Uniek Kids Kado is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies/ beschadiging door Post.nl.

3. Productprijzen
3.1
Prijzen zijn in euro’s.
3.2 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
3.3 Uniek Kids Kado neemt geen verantwoordelijkheid voor verkeerde prijzen die berusten op een kennelijke schrijf- type- of zetfout. 3.4 Prijswijzigingen voorbehouden. Alle artikelen blijven eigendom van Uniek Kids Kado totdat deze volledig zijn betaald.

4. Betaling
Na een bestelling ontvangt u direct van ons een bevestiging per e-mail, met daarin een overzicht van de bestelling en hoe u heeft betaald of wenst te betalen. Uniek Kids Kado accepteert de volgende betaalmethoden: Ideal, Overmaken/telebankieren of contant (alleen bij ophalen). Bij overschrijving op de rekening van Uniek Kids Kado dient het bestelnummer en de naam die bij de bestelling is gebruikt te worden vermeld.

5. Retourneren
5.1
Uniek Kids Kado doet er alles aan om u een kwalitatief en aantrekkelijk product te leveren. Bent u toch niet tevreden dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Ruiling, vergoeding of terugname kan daarna niet meer plaatsvinden. De producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren (originele, onbeschadigde verpakking). U dient ervoor te zorgen dat het artikel in originele verpakking verpakt is bij retourzending. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Wij nemen geen zendingen in ontvangst die onvoldoende zijn gefrankeerd.
5.2 Retour zenden kan pas na overleg. Als Uniek Kids Kado het artikel heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgt u het geld (excl. verzendkosten) binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening.
5.3 In opdracht beschilderde producten kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

6. Uw privacy
Uniek Kids Kado respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

7. Aansprakelijkheid
7.1
Uniek Kids Kado is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
7.2 Uniek Kids Kado kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
7.3 Producten dienen gebruikt te worden waar ze voor bedoeld zijn, waarbij de leeftijdsaanduiding in acht genomen dient te worden.

8. Overig
8.1 Indien u bij Uniek Kids Kado besteld, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoop voorwaarden. Op de door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.
8.2 Copyright, alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Uniek Kids Kado.

×

Vanwege grote drukte bestellen wij tijdelijk op aanvraag

Iets bestellen? Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@uniekkidskado.nl

× Bestellen? Klik hier