Veel gestelde vragen

Mooi, stevig, houten speelgoed is fantastisch om te krijgen en staat garant voor lang speelplezier.  Echt uniek wordt het speelgoed als het beschilderd is in de stijl van het geboortekaartje met naam en datum. Dan wordt het een speciaal kado, een herinnering aan een geboorte of verjaardag.

Verschillende soorten opmaak
Het speelgoed wordt meestal beschilderd in de stijl van het geboortekaartje. Alleen een naam, datum of eigen tekst is ook mogelijk. Afhankelijk van de ruimte op het product. Je maakt de keuze bij het bestellen van het product.


Hand beschilderd portret op het product
Op sommige geboortekaartjes staat een portret van de baby. Dat behoort ook tot de mogelijkheden, maar daarvoor reken ik een toeslag, omdat er meer tijd in gaat zitten.

Heb je een andere afbeelding in gedachten? Informeer naar de mogelijkheden, dan komen we er samen wel uit! Het is namelijk ook mogelijk om i.p.v. heel gedetailleerd een andere oplossing te vinden waardoor toch de stijl van het kaartje goed overkomt.

Beschilderd in stijl
Beschilderd in stijl is in de stijl van het geboortekaartje. Denk aan de kleur, figuren en/of tekst. Meestal staat ook de geboortedatum en de naam erbij.

Bestellen van een product
Bestellen kan via de website bij producten. Als het geboortekaartje op het product moet worden geschilderd, ontvang ik het kaartje graag via de post zodat ik de kleur zo goed mogelijk kan benaderen (postadres zie contact).

Uiteraard komt het kaartje bij aflevering weer retour. De levertijd is gemiddeld 3 weken, afhankelijk van ontvangst van het kaartje en de lopende bestellingen. Uiteraard houd ik je op de hoogte.

Is er een deadline vanwege een kraamfeest of een andere reden? Mail of bel mij, dan kijk ik of het lukt binnen de gewenste tijd. Het is handwerk en afhankelijk van de wens, kost het een net wat meer tijd dan het ander. Kwaliteit staat altijd voorop.

stoel, handbeschilderd, uniek, kindermeubel                 poppenwagen, uniek, handbeschilderd, houten speelgoed

poppenwagen, uniek, handbeschilder, houten speelgoed           poppenwagen, uniek, handbeschilderd, houten speelgoed        opbergbankje, uniek kraamcadeau, handbeschilderd, kindermeubel

20141018_215630              Poppenwagen 

opbergkist, opbergen, kinderkamer

hobbelpaard, uniek kraam cadeau, handbeschilderd, houten speelgoed    bakfiets, houten speelgoed, uniek kraam cadaeau, handbeschilderd   poppenwagen, handbeschilderd, uniek kraam cadeau, houten speelgoed

Handbeschilderd, uniek kado    handbeschilderd kraamcadeau, kindermeubel, uniekgitaar, handbeschilderd

uniek kado, houten kinderspeelgoed, kraamkadouniek kado, kraamkado, houten kinderspeelgoedLoopfiets, uniek, handbeschilderd, houten speelgoed    kruk, handbeschilderd, uniek, kindermeubel

Comments are closed.

×

Vanwege grote drukte bestellen wij tijdelijk op aanvraag

Iets bestellen? Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@uniekkidskado.nl

× Bestellen? Klik hier