Houten speelgoed is fantastisch om te krijgen!

Mooi, stevig, houten speelgoed is fantastisch om te krijgen en staat garant voor lang speelplezier.  Echt uniek wordt het speelgoed als het bijvoorbeeld beschilderd is in de stijl van het geboortekaartje. Veel voorbeelden vind je bij onze producten.

Loopfiets - Uniek Kids Kado
Bakfiets – vanaf 95,-

Wordt het houten speelgoed beschilderd, dan wordt het een speciaal kado, een herinnering aan een geboorte of verjaardag. Bij Uniek Kids Kado kopen we houten speelgoed in van goede kwaliteit, voor jarenlang speelplezier. Daarnaast moet het ook goed te beschilderen zijn want er wordt een uniek gepersonaliseerd cadeau van gemaakt door de beschildering.

Houten speelgoed en kindermeubels

Op Uniek Kids Kado vind je veel houten speelgoed  en kindermeubels zoals bijvoorbeeld opbergbankjes, schatkisten, speelgoedkisten, dozen met schuifdeksel om allerlei spulletjes in op te bergen, maar ook poppenwagens, loopfietsjes, bakfietsen, blokkenkarren, politieauto’s, muziekdoosjes, stoeltjes, tafels en nog veel meer.

Houten speelgoed beschilderen

Om het houten speelgoed goed te kunnen beschilderen wordt het eerst voor zover mogelijk uit elkaar gehaald, geschuurd en in de grondverf gezet. Daarna wordt de basiskleur aangebracht. Meestal worden er geboortekaartjes op het houten speelgoed geschilderd, dus de basiskleur hangt af van het kaartje.

Het komt ook weleens voor dat er op het kaartje bijvoorbeeld een houten planken achtergrond staat, dus dan is dat de eerste stap. Ik kijk voor ik begin altijd hoe het kaartje zo mooi mogelijk uitkomt op het product en ga daarna aan de slag. Ik gebruik Wijzonol verf die kras en stootvast is want er moet natuurlijk wel mee worden gespeeld! Alles wordt uit de hand erop geschilderd. Ik werk niet met mallen. De afwisseling van kaartjes maakt het erg leuk. Ieder eindresultaat is uniek.

opbergkist, handbeschilderd, uniek kraamcadeau, kindermeubel
Opbergkisten – vanaf 45,-

Houten schatkisten en opbergbankjes

Momenteel worden er veel schatkisten en opbergbankjes verkocht en dat is ook niet zo gek want kinderen hebben veel speelgoed om op te ruimen dus dat kan dan eind van de dag mooi uit het zicht worden opgeruimd. Het zijn leuke blikvangers op de kinderkamer en de kleuren kunnen ook aangepast worden aan de stijl van de kinderkamer zodat het één geheel wordt.

Muurschilderingen

Het is ook mogelijk om een muurschildering op bijvoorbeeld de kinderkamer te laten schilderen. Daar komen binnenkort meer voorbeelden van op de website. Een deel is nu te zien op Uniek Schilderwerk op Facebook.

Is er een deadline vanwege een kraamfeest of een andere reden? Mail of bel mij, dan kijk ik of het lukt binnen de gewenste tijd. Het is handwerk en afhankelijk van de wens, kost het één net wat meer tijd dan het ander. Kwaliteit staat altijd voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Vanwege grote drukte bestellen wij tijdelijk op aanvraag

Iets bestellen? Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@uniekkidskado.nl

× Bestellen? Klik hier